FARVÄL TRISTESS cabaretkonsert
Sehen Sie wann immer Sie wollen, so oft Sie wollen
Jedes Alter

Går romantik och humor ihop? Ja, med Anna-Lena Brundin-Bergelin bakom mikrofonen och Jan Sigurd vid flygeln, går det ypperligt. Farväl tristess är en högklackad show med en ros bakom ena örat och en räv bakom andra, inspelad live på Victoriateatern i Malmö. Ett glas champagne spetsat med skånsk akvavit. Sensuell jazzmusik, franska örhängen och stand up – en humörhöjare utan ett enda ord om virus. På kontrabas: Ulf Rådelius.

Ståupparen och sångerskan Anna-Lena Brundin blev folkkär som ena halvan av Nancy & Carina i SVT:s Daily Live och som mamma i julkalendern Mysteriet på Greveholm. Sedan dess har hon uppträtt på scen och i filmer som En man som heter Ove.

Jan Sigurd, artist och författare, turnerade med och skrev text & musik till Monica Zetterlund. Representerade SVT i Montreux med humorserien Två och en halv flygel och har gjort teveshower som Vit grabb som stulit blues samt Groucho & jag.

_____

”Brundin och Sigurd har ett inkluderande och varmt tilltal som träffar rätt hos publiken … den här showen fungerar som uppåttjack.”

Trelleborgs Allehanda

Der Ersteller hat Kommentare deaktiviert