Sandberg / Koppel - Playground
Unbegrenzt beobachten für 90 Tage
Jedes Alter • Musik • 35 min

Når de to danske stjernesolister, pianist Rikke Sandberg og saxofonist Benjamin Koppel krydser musikalske klinger får det opmærksomhed. Og af god grund. For de to internationalt anerkendte musikere har igennem en årrække begge placeret sig solidt og central i det danske musikliv med en lang række anmelderhyldede udgivelser og samarbejder bag sig.


De to musikere påbegyndte deres indgående musikalske samarbejde i cross-over-ensemblet Mad Cows Sing, der fra midten af 1990erne var blandt de væsentligste foregangsmænd m/k for hele den bølge af krydsning mellem rytmisk og klassisk musik der siden fulgte med navne som eksempelvis Kronos-kvartetten. Orkestret turnerede flittigt internationalt og udgav flere ikoniske albums, inden de syv medvirkende musikeres solistkarrierer tvang orkestret til ophold.


De to solister præsenterer med deres unikke samarbejde endnu en side af deres kammermusikalske virke, som også for nyligt er blevet dokumenteret på udgivelsen "Playground” (Danacord), hvor det musikalske slægtsskab stadfæstes og blomstrer i et væk.


Line up: Rikke Sandberg - Piano, Benjamin Koppel - Saxofon

Der Ersteller hat Kommentare deaktiviert