SANNEX

Musik
Här köper ni biljett till Sannex LIVE ON TAPE! Klicka på bilden nedan för mer info om konserten och beställ er biljett genom att klicka på köp! Ni får då registrera ett konto och betalar enkelt via Swish eller kort! Detta kan ni göra redan nu och loggar sedan bara in på ert konto när konserten har premiär den 2 juni.

Sannex är bandet som hyllas av både recensenter, Musiksverige och inte minst publiken och ligger i framkant för hur ett band kan följa med i tiden men ändå behålla sina rötter. Bandet satsar alltid hårt på att bredda sin repertoar och därmed nå en bredare publik som kommer ut, inte bara för att dansa, utan även för att "lyssna". 

 

Med Melodifestivalen 2021 i ryggen och ihop med det internationella skivbolaget WARNER vill de nu visa Musiksverige hur dansband 2.0 låter! 

 

Flerfaldigt guldklaven-vinnande och grammisbelönade Sannex gör alltid sitt yttersta för att publiken ska få en minnesvärd kväll. Allt från glada bugglåtar till eftertänksamma ballader. Med bredd som signum är målet den absoluta toppen.