Baitbox Community

Bli en del av vår episka Baitbox-Community och stötta oss i att fortsätta göra det vi älskar - att skapa fantastiska filmer och produkter för alla fiske- och outdoor-entusiaster där ute!


Du är mer än en vanlig tittare här - som en Community-medlem är du en del av vår inre krets, den som får ta del av allt det coola och exklusiva som vi bara delar med våra mest dedikerade supportrar. 😎


Tänk dig att få förtur till alla våra nya filmer innan vi släpper dem på YouTube, och att du kan se dem helt utan reklam här på VOYD.


Tänk dig att kunna ta del av insider-tips, prylsnack och extramaterial som bara släpps för dig och andra medlemmar. Tänk dig att du på det hela också får fri frakt i vår webbshop - och rabattkoder som bara du och andra medlemmar får ta del av!


Men viktigast av allt - som en del av vår Community är det du som gör det möjligt för oss att fortsätta skapa och producera innehåll som inspirerar, underhåller och utbildar. Utan din support skulle vi inte kunna göra det här - och det är något som vi alltid kommer att vara oerhört tacksamma för. 🫶


Så vad säger du - är du redo bli en del av vår community? Tillsammans kan vi göra det här till något riktigt, riktigt stort! 💪SUMMERING:

🌟 Förtur att se alla våra filmer helt reklamfritt.

🚚 Fri frakt i vår webshop (du hittar rabattkoden i beskrivningen på videor enbart för medlemmar)

🔐 Ta del av extramaterial, prylsnack, tips & trix som bara släpps för medlemmar

🏆 Exklusiva Giveaways, tävlingar och massa annat gött från oss