Vägen till Ditt Bästa HundLiv
Se ubegrenset i 30 dager
Alle aldre • Foredrag • 54 min

Välkommen på lanseringen av medlemskapet Ditt Bästa Hundliv där du får hjälp att hitta balansen i vardagen tillsammans med din hund.

Funderar du på om din hund får den aktivering den behöver? Eller den kanske får för mycket aktivering?

Känner du dig vilse bland alla tips och råd om hur du ska vara mot din hund från alla möjliga håll?

Då är medlemskapet Ditt Bästa Hundliv det rätta för dig!

Många hundmänniskor jag träffar brottas med känslan av att de inte räcker till. Ger de deras hund allt den behöver för att må bra? Eller är hunden stressad av alla intryck under vardagen?

Jag bjuder in dig till denna kostnadsfria föreläsning för att berätta mer om hur vi tillsammans kan hitta vägen till den hundliv du drömmer om!

Genom månadsvisa övningar och uppdrag, föreläsningar om hundens beteende och behov och vägledning förbi hinder i er vardag kommer du utvecklas tillsammans med din hund.

Jag heter Anna-Maria Svedberg, har fem års universitetsstudier om hundens beteende och har hjälpt stressade och utåtriktade hundar sedan 2014. Nu vill jag hjälpa fler att hitta vägen till de hundliv de drömmer om!

Denna webbföreläsning bjuder jag på. Dörrarna till själva medlemskapet öppnas 1 oktober. Det betalas smidigt via PayPal eller swish.

Medlemskapet kommer kosta 350 kr i månaden, och då får du även 20% rabatt på enskilda videotrådgivningar eller beteendeutredningar!

Ingen kommentarer
(Lås opp video for å lese kommentarer)