Vimentis Academy by Michel Laporte Godorn

Kurs·Foredrag·Økonomi
Utan försäljning håller inte någon affärsmodell. På den här kanalen kommer du att hitta filmer/serier om olika ämnen och strategier inom försäljning. Det här är till dig som vill utvecklas inom försäljning oavsett om du är säljare eller driver eget företag.
<h3>Inspiration räcker inte</h3><h3>Du måste kontinuerligt investera i din säljutveckling. Inte för att det är coolt eller för att jag säger det, utan för att marknaden kräver det.</h3>

Den här kanalen har jag skapat för att göra det svåra - lite enklare. Med över 10 000timmar i ryggen och tusentals one to one säljmöten bara de senaste 7åren så är ambitionen med den här kanalen att ge värde till dig som precis startat eller befinner dig på en resa inom business

Försäljning har varit min passion och mitt yrke i över 20år. Tidigt i livet insåg jag att jag hade en förmåga att skapa bra och lönsamma relationer. Därigenom har jag hunnit bygga upp 7st företag samt arbetat med de flesta positionerna inom B2B försäljning. Är långt ifrån klar eller någon form av självutnämnd guru i ämnet men har märkt att folk gillar att ta del av processerna och principerna som jag även lär ut numera i olika livesända program.

Ska du ha en chans på marknaden så är det det här som kan vara en stor pusselbit som du kan applicera för att kommunicera och bryta igenom bruset på riktigt.

Under året kommer jag att dela serier inom

Försäljning Förhandlingsteknik Presentationsteknik Storyselling Digitala säljprocesser

Även köra en och annan LIVE här på kanalen. Connecta gärna på Linkedin och häng på podden Closers Only som jag driver tillsammans med Mikael Arndt.

Har du läst enda hit så släpp sargen, så kör vi champ!