Winter Jazz 2021 Online Festival

Winter Jazz 2021 Online Festival

Cowbell kan med stolthed præsentere en vifte af forrygende onlinekoncerter med store profiler, formidlet i højeste HD-kvalitet, som feinschmeckere af skøn lyd og gode billeder vil elske. Årets festival er kurateret af Benjamin Koppel som trækker på sit store netværk og alle musikelskere, der tørster efter at opleve live-musik kan glæde sig til koncerter med bl.a. Alex Riel, Christian Hjelm, Kristoffer Sonne, Rikke Sandberg, Josefine Cronholm, Pierre Dørge, Anders Koppel, Mark Linn, Molly Koppel, Kenny Werner, Tom McEwan, Michael Møller og mange flere.


Koppel og Cowbell ønsker at hejse flaget for et musikliv, der stadig ånder og i aller højeste grad stadig er relevant. Og ligesom i sommeren 2020 hvor Cowbell gennemførte en storstilet og forrygende Summer Jazz festival som on-line festival med gigantisk kunstnerisk succes, så kommer nu februar måneds WINTER JAZZ 2021 som en ren on-line begivenhed i højeste kvalitet.


Ved at købe online billet til Winter Jazz festivalen, støtter du dansk kulturliv og er med til at sikre at der stadig er et levende musikliv, også efter Coronafaren er drevet over. En partoutbillet giver online adgang til 10 koncerter der optages i The Village studie i løbet af februar, samt alle koncerterne fra Summer Jazz 2020.


Vi ses online 9 - 17 februar

Har du redan köpt erbjudandet? Logga in på ditt konto för att titta. Varje video i detta paket bestäms individuellt hur länge den finns tillgänglig att se