Koppel & Søn

Koppel & Søn

Koppel & Søn er navnet på det tætte samarbejde mellem far og søn, Anders Koppel og Benjamin Koppel. De to har spillet sammen siden Benjamin var barn, hvor han ofte var at finde som gæst med Anders’ legendariske orkester Bazaar, som var en af Anders Koppels vigtigste musikalske legepladser igennem næsten 40 år sammen med vennerne Peter Bastian og Flemming Quist Møller.

Når Anders Koppel og Benjamin Koppel mødes på scenen opstår der magi. De to generationer Koppel er begge musikere med lange, vidtfavnende karrierer i dansk musikliv, og de har altid arbejdet i grænselandet mellem rytmisk og klassisk musik, med en fremdrift og nysgerrighed mod nye musikalske oplevelser og overraskelser, sammen udforsker de deres vidunderlige, yderst personlige og altid medrivende musikalske landskab.

De to generationer Koppel fuldendes af en af verdens bedste og mest indspillede percussionister, Jacob Andersen, der medvirker på 1000-vis af pladeproduktioner og har spillet med alt og alle på den danske musikscene igennem fire årtier.

De tre musikere indledte deres samarbejde tilbage i 1991 og har som trio udgivet flere CDer sammen, bla. “Kakophonia” (1999), “Katalogue” (2002) og den New York-inspirerede “Everything is Subject to Change” (2011) sammen med pianisten Kenny Werner.

Lineup: Benjamin Koppel (saxofon), Ander Koppel ( Hammondorgel) Jacob Andersen - (percussion)

Sted: Online fra Betty

Har du redan köpt videon? Logga in på ditt konto för att titta. Streama så många gånger du vill under 3 månader