Winter Jazz 2022 Festival
Titta när du vill, hur många gånger du vill

Cowbell kan med stolthed præsentere en vifte af forrygende onlinekoncerter med store profiler, formidlet i højeste HD-kvalitet, som feinschmeckere af skøn lyd og gode billeder vil elske. Årets festival er kurateret af Benjamin Koppel som trækker på sit store netværk og alle musikelskere kan glæde sig til koncerter med bl.a. Alex Riel, Christian Hjelm, Kristoffer Sonne, Pierre Dørge, Josefine Cronholm, Scott Colley, Anders Koppel, Mark Linn, Molly Koppel, Mads Mathias, Tom McEwan, Kenny Werner, Michael Møller, Marie Carmen Koppel og mange flere.


Koppel og Cowbell ønsker at hejse flaget for et musikliv, der stadig ånder og i aller højeste grad stadig er relevant. Og ligesom i sommeren 2020 og 2021hvor Cowbell gennemførte en storstilet og forrygende Summer Jazz og Winter Jazz festival som on-line festival med gigantisk kunstnerisk succes, så kommer nu februar måneds WINTER JAZZ 2022 som en on-line begivenhed i højeste kvalitet.


Vi hylder jazzlegenden Jimmy Giuffre; vi udfordrer Shakespeares ord; og vi fortæller historien om hvordan DE HVIDE BUSSER reddede tusindvis af mennesker i de sidste måneder af anden verdenskrig i et unikt musikalsk projekt. Og meget mere!


Så kom, og vær med til at puste liv i musikken igen – vi glæder os til at se jer!


Ved at købe online billet til Winter Jazz festivalen, støtter du dansk kulturliv og er med til at sikre at der stadig er et levende musikliv, også efter Coronafaren er drevet over. En partoutbillet giver online adgang til 12 koncerter optaget i The Village studie 2021.